彩神-安全购彩

TILBEHØR ROTATOR BORED PILE SEMINAR FULDHOLDT I ZHUHAI

Fra 13. til 14. maj er seminaret om fuld rotation og kabinet rotatorboret bunke, samlet sponsoreret af jordmekanik og geoteknisk ingeniør gren af ​​det kinesiske samfund inden for civilingeniør og Wuhan geotekniske samfund, og arrangeret af Wuhan Xindi Geotechnical Engineering Technology Co., Ltd og SEMW blev afholdt i Hyatt Place Zhuhai Jinshi.

1

Gong Xiugang, daglig leder for SEMW, næstformand for den særlige komité for jordmekanik og geoteknisk ingeniør gren af ​​det kinesiske samfund for civilingeniør, Xiang Yan, senioringeniør på niveau Hubei Academy of Construction Sciences, stående medlem af den særlige komité for jord mekanik og geoteknisk gren af ​​Chinese Society of civil engineering, og næstformand for Wuhan geotekniske samfund, professor Hu Chunlin, generalsekretær og vicepræsident for Wuhan geotekniske samfund, professor Zhu Yanpeng fra Lanzhou University of Technology, mange eksperter i Wuhan geotekniske ingeniørforeningen og 76 mennesker fra Wuhan, Shanghai, Zhuhai, Shenzhen, Beijing, Changsha, Jiangsu, Zhengzhou og Guangzhou deltog i mødet.

2

Konference site

Indholdet af mødet inkluderet beklædning rotator konstruktionsteknologi, udstyr og ingeniørpraksis for støbte borede bunke udveksles bredt.

Omkring 8 om morgenen den 14. besøgte delegaterne først Zhuhai hengqinhui naturlige Anxin-byggeprojekt, anvendelsen af ​​kabinetrotatorteknologi i dyb fundamentering af grundbunke. Projektstedet er placeret i Hengqin havn, Zhuhai City. Stedet er udgravet til basen. Grundgropens dybde er 18 m. Mere end 40 kedelige bunker med en diameter på 1,5 m og en samlet længde på 65 m (under bunden af ​​brønden) er konstrueret i den dybe grundgrop. Webstedets tekniske geologi er kompleks. Overfladen er sammensat af dybt havslamlag, kviksandlag og granit fra top til bund. Den samlede tid for den første testbunke er mindre end 36 timer.

Vanskeligheder ved projektopbygning:

(1) Komplekse geologiske forhold: sten- og jordforholdene på projektstedet er ekstremt komplekse, 20 m under jorden er havslam, 20 M-60 under jorden er kviksand, og bunkeenden går i moderat forvitret granit i 2 m;

(2) Smalt byggeareal: byggepladsen ligger i den dybe fundamentgrop, ved siden af ​​bygninger, den bærende struktur og den eksisterende bunkefundamentskrydsning, og rummet er smalt, hvilket fører til, at kranen ikke kan tage jorden normalt, så speciel der skal træffes foranstaltninger for at afslutte jordoptagelse og huldannelse;

(3) Højt indesluttet vand i bunke: vandniveauet i indesluttet vand er 7 m højere end bunden af ​​brønden, hvilket er let at forårsage rørulykker i sandlaget inde i røret, og konstruktionen er meget vanskelig.

Byggefirmaet vedtager den første dtr2106Hz selvkørende rotationsboremaskine i Kina til at udføre projektkonstruktionen. Udstyret er udstyret med crawler-enhed, der har karakteristika som fleksibel overgang, stort drejningsmoment og høj konstruktionseffektivitet. Det kan imødekomme konstruktionsspecifikationerne og kravene i miljøer med lav højde (såsom kulvert og tunnel) og sikre en jævn fremgang af projektet.

4 3 5 6 8 7

Observation af byggepladsen

Omkring kl. 10 blev der afholdt et akademisk udvekslingsrapportmøde i konferencelokalet på hotellet, vært af Xiang Yan, vicepræsident.

9

Xiang Yan vicepræsident var mødet

Cheng Jielin, generaldirektør for Wuhan Xindi Geotechnical Engineering Technology Co., Ltd., lavede kommunikationsrapporten om dette projekt: konstruktionsteknologien med stor diameter og super lang bunke med kappe rotator boremaskine i ultra dybt fundament pit af bunke support system, og anvendelsen af ​​multikonstruktionsmetode til beklædningsrotator i grundskibsreparations- og forstærkningsprojektet for en skibslås.

10

Cheng Jielin, general manager for Wuhan Xindi, giver en møderapport

Hu Jialei, direktør for Xuzhou teknologi F & U-servicecenter for SEMW., Lavede en udvekslingsrapport om anvendelse og udvikling af kabinetrotator.

11

Rapport om mødet af Hujialei, direktør for Semw Xuzhou Technology Research and Development Service Center

Yang Fusheng, chefingeniør i Shenzhen Hongye grundfjeldsvidenskab og Technology Co., Ltd., lavede en rapport om konstruktionserfaringen med indsættelse af store stålrørsøjler med kappe rotator.

12

Yang Fusheng, chefingeniør i Shenzhen hongyeji Technology Co., Ltd. leverede en møderapport

DOI Kazunori, senior japansk konsulent for SEMW., Gav en udvekslingsrapport om udviklingen af ​​rotor med lav frihøjde i Japan.

13

DOI Kazunori, seniorkonsulent for semw Japan, giver en møderapport

Vægbeskyttelse af stålhus er anvendt til konstruktion af pladsstøbt bunke med fuld roterende og beklædningsrotator, der har egenskaberne af god bunkeformningskvalitet, ingen mudderforurening, grøn miljøbeskyttelse og reducerende betonpåfyldningskoefficient. Det kan effektivt løse problemerne med hulkollaps, halsudskæring og høj påfyldningskoefficient i konstruktionen af ​​pladsstøbt bunke med almindelig konstruktionsmetode i byer.Det bruges meget i petrokemiske og andre byggefelter.

Ved opførelsen af ​​større infrastrukturprojekter i det nordlige og sydlige Kina er SEMW blevet et velkendt byggeværktøj i komplekse geologiske omgivelser. I årenes løb har SEMW altid betragtet innovation og F & U som virksomhedens kernekonkurrencedygtighed, der nøje følger den globale udstyrsproduktion og konstruktionsteknologi, og leverer brandværdien af ​​"professionel service, værdiskabelse" til industrien og brugerne hele tiden og sammen bygge et smukt hjem.


Indlægstid: 21. maj-2021