彩神-安全购彩

CASING ROTATOR BORED PILE SEMINAR MANUIA MANUIA I ZHUHAI

Mai ia Me 13 i le 14, le semina i luga atoa feʻau ma casing rotator faaputuga faaputuga faaputuga, lagolagoina faatasi e le eleele inisinia ma geotechnical inisinia lala o Saina sosaiete o inisinia lautele ma Wuhan geotechnical inisinia sosaiete, ma faatulagaina e Wuhan Xindi Geotechnical Engineering Technology Co., Ltd .ma SEMW sa faia i Hyatt Place Zhuhai Jinshi.

1

Gong Xiugang, pule aoao o SEMW, sui taitaifono o le komiti faapitoa o le eleele inisinia ma geotechnical inisinia lala o Saina sosaiete o le inisinia lautele, Xiang Yan, polofesa tulaga sinia inisinia o Hubei Academy o fausiaina Saienisi, tulaga sui o le komiti faapitoa o le eleele enisinia ma geotechnical inisinia lala o Saina Sosaiete o le inisinia lautele, ma sui sui taitaifono o Wuhan geotechnical inisinia sosaiete, Polofesa Hu Chunlin, failautusi aoao ma sui peresitene o Wuhan geotechnical inisinia sosaiete, Polofesa Zhu Yanpeng o Lanzhou Iunivesite o tekonolosi, tele tagata atamamai o Wuhan geotechnical inisinia sosaiete ma 76 tagata mai Wuhan, Shanghai, Zhuhai, Shenzhen, Beijing, Changsha, Jiangsu, Zhengzhou ma Guangzhou auai i le fonotaga.

2

Nofoaga o Konafesi

O mea na aofia i le fonotaga e aofia ai le faʻafesuiaʻiga o tekonolosi fausia fale, meafaigaluega ma inisinia faʻataʻitaʻi o le lafo-i-nofoaga faʻaputuga faʻaputuga faʻalautele e faʻafesuiaʻi lautele.

Pe tusa o le 8 i le taeao o le aso 14, na muaʻi asia e sui usufono le Zhuhai hengqinhui natura fale fale o le Anxin, o le faʻaogaina o le tekonolosi o le rotation i le loloto o le faʻavae o le faʻaputuga faʻavae. O le poloketi tulaga o loʻo tu i le taulaga Hengqin, Zhuhai City. O le 'upega tafaʻilagi na eliina i lalo. O le loloto o le faʻavae faʻavae o 18m. Sili atu nai lo 40 faaputuga faaputuga faaputuga ma le lautele o 1.5m ma le aofaiga atoa o 65m (lalo o le pito i lalo o le lua) o fausiaina i le loloto faavae lua. O le inisinia faʻafanua o le 'upega tafaʻilagi e faigata. O le laualuga e aofia ai le loloto palapala palapala sami, quicksand layer ma maamora mai luga i lalo. O le aofaʻi o taimi o le faʻataʻitaʻiga muamua e laʻititi ifo i le 36 itula.

Faigata i le fausiaina o galuega:

(1) Faʻafitauli faigata tau faʻafanua: o le papa ma le eleele tulaga o le poloketi nofoaga e matua faigata lava, 20 m lalo o le eleele palapala, 20 M-60 lalo o le eleele e oneone, ma o le faʻaputuga pito ulu i totonu o feololo lelei maʻa mo le 2 m;

(2) Narrow fausia avanoa: o le fausiaina nofoaga o loʻo i totonu o le loloto faʻavae lua, latalata i fale, o le lagolago fausaga ma o loʻo i ai nei faaputuga crisscross faavae, ma le avanoa e vaapiapi, lea e tau atu ai i le crane le mafai ona ave eleele masani, matua faʻapitoa. o loʻo manaʻomia le faia o ni galuega e faʻatumu ai le 'eleʻele aveina ma le pu faia;

(3) O le maualuga puipuia vai i faaputuga tino: o le vai tulaga o vai taofia o 7m maualuga nai lo le pito i lalo o le lua, lea e faigofie ona mafua ai paipa faalavelave i le oneone vaega totonu o le paipa, ma le fausiaina e matua faigata.

O le kamupanī kamupani vaetamaina le muamua dtr2106hz lava-unaʻi Roteri masini viliina i Saina e faʻatinoina le galuega fausiaina. O mea faigaluega e faʻaauupegaina i mea totolo, lea e iai uiga o suiga fesuisuiaʻi, lapoʻa lapoʻa ma le maualuga o le fausiaina lelei. E mafai ona faʻafetauiina le fausiaina faʻapitoa ma manaʻoga o maualalo maualuga siʻosiʻomaga (pei o le alavai ma alavai) ma mautinoa le sologa lelei alualu i luma o le poloketi.

4 3 5 6 8 7

Fausiaina o nofoaga maitauina

Pe tusa o le 10 i le taeao, na faia ai le fonotaga o le lipoti o fesuiaiga o mataupu tau tomai i le potu fono o le faletalimalo, talimalo ai Xiang Yan, sui peresitene.

9

O Xiang Yan sui na pulefaamalumalu i le fonotaga

Cheng Jielin, pule aoao o Wuhan Xindi Geotechnical Engineering Technology Co., Ltd., na faia le lipoti o fesoʻotaʻiga o lenei poloketi: o le fausiaina tekonolosi o lapoʻa lapoʻa ma sili atu faʻaputuga faʻapipiʻi ma casing rotator viliina masini i ultra loloto faʻavae lua o le faʻaputuga lagolago sisitema, ma le faʻaaogaina o tele auala fausiaina o casing rotator i le faʻavae faʻafouina lua ma faʻamalosia poloketi o se loka loka.

10

O Cheng Jielin, o le pule aoao o Wuhan Xindi, na tuuina mai se lipoti o le fonotaga

Hu Jialei, faatonu o Xuzhou tekinolosi R & D tautua ogatotonu o SEMW., Na faia se fesuiaiga lipoti i luga o le talosaga ma le atinaʻeina o casing rotator.

11

Lipoti o le fonotaga e ala ia hujialei, faatonu o le semw Xuzhou tekinolosi sailiiliga ma Atinae o Galuega Tautua

Yang Fusheng, pule inisinia o Shenzhen Hongye moega eleele palapala ma Tekonolosi Co., Ltd., faia se lipoti e uiga i le fausiaina poto masani o paipa uʻamea koluma faaofiina ma casing rotator.

12

Yang Fusheng, pule inisinia o Shenzhen hongyeji Tekonolosi Co., Ltd. tuuina atu se lipoti lipoti

DOI Kazunori, faufautua sinia a Iapani o le SEMW., Na tuuina atu se lipoti fesuiaiga i le atinaeina o le maualalo o le kilia mea puʻe rotator i Iapani.

13

DOI Kazunori, faufautua sinia o semw Iapani, tuuina atu se lipoti fonotaga

Puipuiga pa puipui uamea o loʻo faʻaaogaina i le fausiaina o le faʻapipiʻi-i-nofoaga faʻaputuga ma atoa rotary ma casing rotator, o loʻo i ai uiga o le faʻaputuga lelei fausia lelei, leai palapala filogia, green siosiomaga puipuiga ma faʻaitiitia sima faʻatumuina coefficient. E mafai ona foʻia lelei le faʻafitauli o le paʻu o le pu, faʻamau ma le faʻatumuina maualuga coefficient i le fausiaina o le lafo-i-nofoaga faʻaputuga ma masani fausia auala i taulaga E lautele faʻaaogaina i petrochemical ma isi fausia fanua.

I le fausiaina o tele galuega tetele atinae i matu ma saute o Saina, SEMW ua avea o se lauiloa fausia meafaigaluega i faigata siosiomaga siosiomaga. I le aluga o tausaga, SEMW masani ona amanaʻia suiga fou ma R & D o le kamupani o loʻo autu tauvaga, vavalalata mulimuli ane i le lalolagi masini gaosiga ma fausiaina tekonolosi tuaoi, tuʻuina atu le taua taua o le "tautua faʻapitoa, taua foafoaina" i le alamanuia ma tagata faʻaoga i taimi uma , ma le fausia faʻatasi o se fale matagofie.


Taimi Post: Me-21-2021